Spóroljon aluredőnnyel!

RedőnyRedőnyNem csupán a házunk homlokzati képét teszi vonzóbbá egy jólmegválasztott aluredőny, de a téli hónapokban a hővédelem területén isjó szolgálatot tesz. Számokban kifejezve: a zárt redőny régi épületekesetén is 40 százalékkal csökkenti az energiaveszteséget. De a modernablakokkal felszerelt és az alacsony energiaszükségletű házaknál is 25százalékkal javítja a hőszigetelést.

Közismert probléma télen, hogy a rosszul záródó, elöregedett ablakoknak, a nem megfelelő ablakszigetelésnek "köszönhetően" a meleg elillan otthonunkból, mi pedig fizetjük a tetemes fűtésszámlát. Az aluredőnyök felszerelése mellett az új házak esetén is hathatós érveink vannak, hisz az energiamegtakarítás mellett a hangszigetelésben és a betörésvédelemben is szerepük van. A Rollstar a hagyományos külsőtokos mellett vakolható vagy belsőtokos redőnyt is kínál.

Ablak redőny nélkülNem kielégítő ablakszigetelés Előbbit bármilyen ablaktípusra, és ami fontos: idős házakon és meglévő szemöldöktok esetében is, az ablak cseréje nélkül, utólag is felszereltethetjük. A Rollstar külsőtokos redőny alkalmazásával kizárt a tokon keresztüli energiaveszteség, mivel az ablak külső felére felszerelt tok hődinamikai szempontból a belső tértől elválasztott, független. Ha habbal töltött alumínium palást mellett döntünk, akkor a hőszigetelés még hatékonyabb az ablak és a redőny között kialakuló légrés miatt.

Az eléépített rendszerű Rollstar redőny tokja az ablak elé és nem felé kerül, így nem kell hőhídtól tartanunk. A betonáthidaló elé építjük a redőnyt, így nem nyúlik bele, nem csökkenti az ablakfelületet.

Az utólagos beszerelést lehetővé tevő aluredőnyök felszerelét időzíthetjük a téli hónapokra, a lakásfelújítás időszakára, ezzel szemben a vakolható tokrendszerű redőnyökre már a tervezőasztalon gondolnunk kell, hisz ezeknek a beépítési munkálatai integrált részét képezik majd az építkezésnek. A tok ebben az esetben az ablak elé kerül, meggátolva a hőhíd keletkezését. Ezen különleges szerelési módnak köszönhetően hőszigetelést látnak el és figyelemre méltó energiaköltség-megtakarítást eredményeznek. Rollstar redőny hőszigetéseRollstar redőny hőkibocsátása A beépítési méretek körültekintő megtervezésében, a technikai paraméterek megadásában forduljon szakemberünkhöz, ügyfélszolgálatunkhoz hisz például a szigetelőanyag vastagságát, a későbbi könnyű kezelhetőséget is figyelembe kell venni. Vakolást követően a redőnytok láthatatlanná válik, de a szervizfedél és a lefutó sín színét érdemes az ablak árnyalatához hangolni. Látványtervezőnk segítségére lehet a megfelelő színharmónia elérésében. Beépített rendszerről van szó, mégsem kell attól tartanunk, hogy egy esetleges meghibásodás miatt meg kell bontani a homlokzatot. A karbantartási, javítási munkálatok könnyedén elvégezhetők a szervizfedél eltávolítátával, anélkül, hogy a lakásban felfordulást csinálnánk.

Kerüljenek a Rollstar alumínium redőnylamellái régi házak vagy új épületek homlokzatára, UV-stabilizált, hidegnek, szélnek, csapadéknak ellenálló tulajdonságaik jóvoltából hosszú távra szólnak. Az extrudált alumíniumprofilból készített vezetősínek rugalmas tömítése csendes működést biztosít. A lamellákat hevederrel, kardáncsuklós hajtóművel vagy motorral működtethetjük. A nap melegét intelligens vezérléssel hasznosíthatjuk: programozható vezérlőegység a fényviszonyoknak megfelelően nyitja és zárja a lamellákat, így segít az energia kényelmesebb megtakarításában.

Az aluredőnyök tehát nem csak a kíváncsi pillantásokat tartja távol, de a fűtési költség nem elhanyagolható részét is megtakaríthatjuk.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.