Rollstar motoros szalagfüggöny a magasban

Ha feltennénk a kérdést: milyen építőanyagoktól lesz modern egy épület, az üveg dobogós helyen állna. Egyre több családi házat terveznek hatalmas ablakokkal, bevilágítókkal, üvegfallal, az irodaházakról nem is beszélve! Az üveg pedig különleges helyzetet teremt: gyönyörű kilátást enged, és csak úgy árad be rajta a napfény, ami azonban zavarhatja a lakók és a dolgozók komfortérzetét. Tehát árnyékolni kell! A magasban is! De hogyan?

A szalagfüggönyök első „példányai“ hazánkban is az irodaházakhoz, közintézményekhez köthetők, de rövidesen felismertük, hogy azok az előnyök, amelyek egy irodában kedveltté teszik a szalagfüggönyt, annak otthon is örülünk. Hiszen a szalagfüggöny az egyik legpraktikusabb belső árnyékoló: egyenes, ferde és íves nyílászáróhoz is felrakható, a fény beesési szögét a lamellák forgatásával könnyen irányíthatjuk, illetve teljes átlapolásukkal kizárhatjuk. Mivel a lamellák széles színválasztékban és mintás kivitelben is elérhetők, az iroda és otthonunk stílusához, színvilágához igazíthatjuk.


Mindennapos kényelmes használatukhoz hozzájárul, hogy kérésre jobb, illetve bal oldalon is összehúzhatjuk a lamellákat, és motoros működtetés esetén távirányítóval is mozgathatjuk. A szalagfüggöny további előnye, hogy irodaházakban nem csupán árnyékol, de egyben reklámfelület is lehet, ha a cég logóját, szlogenjét rányomtatjuk.
De mi történik akkor, ha a nagy üvegfelület nagy belmagasságal párosul, felülről bevágnak a napsugarak, de nem szeretnénk az egész üvegfelületet árnyékolni? A szalagfüggöny ekkor is ideális megoldást jelent, hiszen tetszés szerinti méretben legyártja a Rollstar, és automatizálja is, hogy távirányítóval tudjuk mozgatni a szalagfüggönyt a magasban.

Szép példa erre a fotón látható, motorizált szalagfüggöny, ami a Knorr-Bremse irodaházában „dolgozik“.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.