Szalagfüggöny, emblémázva

Irodák, pénzintézetek, közintézmények előszeretettel választják a szalagfüggönyt árnyékolás céljából. A belső árnyékoló mellett nem csak a praktikus használat szól, hiszen a szalagfüggönyre nyomtatott embléma, céglogó, rövid reklámszöveg, vagy bármilyen fotó esztétikus reklámhordozóvá, vevőcsalogató dizájnelemmé teszi. Egyedi, digitalizált fotóval ellátott szalagfüggöny az otthonunkban is jól mutat.

szalagfüggönyszalagfüggönyA Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. egyedi, minden esetben méretre tervezett és gyártott szalagfüggönyeit kérésre bármilyen, digitalizált céglogóval, felirattal, fotóval ellátja. A Rollstar kínálatában több mint kétszázféle szalagfüggöny lamella közül választhatjuk ki a legmegfelelőbb árnyalatút. Ebben látványtervező is a segítségünkre van. A legelterjedtebb, fehér és bézs lamellák mellett az aktuális trendeknek megfelelően, széles színpaletta áll a rendelkezésünkre. Lehet egészen világos, szinte áttetsző, és akár sötét árnyalatú szalagfüggönyünk is. Így biztosan megtaláljuk a szalagfüggönyre nyomtatni kívánt információ legmegfelelőbb „hátterét“.

Poliészter, pamut-len keverék, nehezen éghető üvegszálas és modern alumínium lamellákat egyaránt választhatunk. Hogy mikor, melyiket érdemes, ahhoz a Rollstar szakértői készséggel adnak tanácsot. A 63, 90 vagy 127 milliméter széles lamellákból álló szalagfüggönyöket nem csak hagyományos, szögletes ablakokra készítetthetők, íves és ferde nyílászárókra ugyanúgy felszerelhetők a belső árnyékolók. Billenő ablakokra, ajtókra a lamellák mindkét végét rögzítve, feszített szalagfüggöny készítését is vállalja a Rollstar.

A szalagfüggönyök könnyű mindennapi kezelését segíti, hogy jobb vagy bal oldalra összehúzható változatban, kézi és motoros működtetéssel is megválaszthatjuk a lamellás árnyékolókat, amelyek két oldalra és középre is gyűjthetők. A motorral működtetett szalagfüggöny különösen praktikus a nagy felületű, irodai szalagfüggöny mozgatására.

A szalagfüggöny lamelláit tetszőlegesen, a fényviszonyoknak megfelelően állíthatjuk, így ideális munkakörülményeket teremthetünk, míg a látványos emblémázása már messziről hirdeti, erősíti a cég imázsát. Nem csak kirakatba, a külső szemlélőkre célszerű gondolnunk, amikor emblémáztatjuk szalagfüggönyeinket, az ügyféltérben, tárgyalóban ugyanúgy „dolgozik“ a cégnek egy, a profiljába illő dekoratív fotóval megnyomott szalagfüggöny. Egyterű irodahelyiségekben egy-egy különálló teret is látványosan leválaszthatunk emblémás szalagfüggönnyel: a széthúzott lamellák egy mozdulattal jelölik ki a teret, összehúzott állapotban pedig csak néhány centiméter helyet igényelnek.
Mivel a lamellákra bármilyen, akár személyes jellegű fotókat, mintákat is nyomtathatunk, ezért otthonunkban is bátran élhetünk ezzel a dekorációs elemmel – amellett persze, hogy a szalagfüggönyök árnyékoló funkcióját is élvezhetjük. Gyerekszobába csemeténk kedvenc állatfiguráját, a hálószobába egy nyugalmat árasztó fotót nyomtathatunk a szalagfüggyönyre, megint mást a vizes helyiségbe, vagy a konyhát árnyékoló szalagfüggönyre.

A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. minden egyedi igényre megtalálja a megoldást.

<div class="goback nomargin"></div>

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.