Cseréljük ünnepi színekre a szalagfüggöny lamelláit

A karácsony az ünnepek legnagyobbika, amelynek hangulatát otthonunkdíszei emelik. Szalagfüggönyünk is dekoratív látványelem lehet, nemkell mást tennünk, mint néhány lamella kicserélésével felfrissíteni amegjelenését. Többszázféle színű lamella közül választhatjuk ki anekünk tetszőt, ráadásul december 1-jétől Línea néven újlamellacsaládot üdvözölhetünk a Rollstar kínálatában.

A szalagfüggönyök páratlan alternatívái az áttetsző függönynek és a sötétítőnek. Nem csak azért, mert egy "személyben" oldják meg a feladataikat, de a lamellák zavarba ejtően bő színválasztéka arra is lehetőséget nyújt, hogy néhány mozdulattal újjávarázsoljuk függönyeinket.

SzalagfüggönySzalagfüggönyFigyelmességünk nem marad bók nélkül, ha a megszokott, fehér vagy bézs lamellák közé olyan árnyalatúakat illesztünk, amelyek visszaköszönnek például a karácsonyfadíszek vagy az ünnepi csecsebecsék árnyalataiban. A Rollstar termékeivel, kiváltképp új, Línea termékcsaládjával kedvező áron tehetjük mindezt, hiszen négyzetméterét nettó 1250 forint áron vásárolhatjuk meg. A kedvező árkategória széles színskálával párosul: a közkedvelt pasztell színeken kívül a divatnak engedve barna, narancs, kék, almazöld lamellákat is beszerezhetünk.

A Rollstar gyártóként az egyedi megrendelők szolgálatába állítja szakértelmét, készséggel segít megtervezni, majd gyártás után igény szerint felszerelni a választott modellt. Az íves és ferde ablakok sem okoznak gondot, sőt, a billenő nyílászárókat is ellátjuk speciális szalagfüggönyökkel.

És még egy praktikus dolog. Az ünnep leglátványosabb "szimbólumát", a felöltöztetett fenyőfát a legtöbb otthonban az ablak előtt vagy a közelében állítják fel, ami megnehezítheti a sötétítést. Nem így szalagfüggöny esetében, ha kézi helyett motoros működtetésű kivitelt választunk.

Frissítse fel szalagfüggönyeinek cserélhető lamelláit, és élvezze a nem mindennapi látványt! Meghitt karácsonyt kívánunk!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.