Szalagfüggönyt a drukkernek

Sokféle különleges kívánságot teljesítettünk már, de amikor egy gyereknek okozhatunk örömöt, az mindent megér. Ezúttal egy igazán egyedi szalagfüggönyt készítettünk egy ifjú Vasas-drukker szobájába. Naná, hogy kék-piros színben!

Tágabb és szűkebb környezetünk, különösen az otthonunk hatással van az életvitelünkre, és nem elfelejteni: az érzelmeinkre is. Vannak helyzetek, amikor fordítva is igaz a tétel: érdeklődési körünk, érzelmeink és azok a dolgok, amiket fontosnak tartunk az életben, szintén befolyásolják környezetünk kialakítását. Hogy mire gondolunk? Egészen egyszerűen arra, hogy a berendezési tárgyak, egy szép kerámia vagy festmény és akár az árnyékolónk is mesélhet rólunk. A szalagfüggöny az egyik legkreatívabb beltéri árnyékoló. Fantáziánk szerint variálhatjuk a lamellák színeit, sőt fotót, logót, szóval bármilyen egyedi mintát nyomtathatunk a szalagfüggönyre. Mivel a lamellák egyszerűen lecserélhetők, nem jelenthet gondot a nappali aktuális hangulatához igazítani vagy épp az évszakoknak megfelelően felfrissíteni a szalagfüggönyt. Ajándék minden változtatás, amitől jókedvünk lesz!

Ajándékba készült az a szalagfüggöny is, amit jellegzetes kék-piros lamellacsíkokkal gyártottunk, és egy kisfiú születésnapi meglepetése volt. Az ifjú Vasas-drukker duplán nyert: egy praktikus árnyékolóval gazdagodott a szobája, miközben bármikor rápillant a szalagfüggönyre, eszébe jut róla kedvenc futballcsapata.

Ön rajong valamiért? Van kedvenc színe, virágmintája? A Rollstarnál több mint kétszázféle szalagfüggöny-lamella közül választhat és az egyedi motívumok nyomtatása is megoldható.

2018.03.21.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.