Szekrényajtó pliszéfüggönyből

A pliszéfüggöny a belső árnyékolók között az a típus, ami – a szalagfüggönyhöz hasonlóan – különleges ablakformákra is elkészíthető, ráadásul a harmónikaszerűen redőződő textília dekoratív megjelenéséhez kétség sem fér. A pliszéfüggöny egy újabb felhasználási módját jelenti, ha a klasszikus árnyékolási szerepköréből kilépve szekrényajtóként alkalmazzuk. Erre is mutatunk példát.

Ahány ház, annyi szokás, és annyiféle lakberendezési feladat. Klasszikus probléma a lépcsőfeljárók alatti négyzetméterek praktikus kihasználása, a szűk beugrók, esetleg a tetőtérből fakadó ferde falsíkok határolta terület berendezése. Ezeket bepolcoztathatjuk, így rakodófelületet nyerhetünk. De mi van akkor, ha szívesen elrejtenénk a tartamukat, de egy térbe nyíló ajtó csak akadályozna bennünket?

Készíttessünk pliszéfüggönyből ajtót, ami nem igényel plusz területet a működéséhez.

A fotókon jó példát látunk arra, hogy egy jól eltalált pliszéfüggöny ápol és eltakar: dekoratív, praktikus, dizájn elemként lép elő a térben, ráadásul hagyja szellőzni a lezárt részt. A cipőtároló csak egy példa a sokoldalúan használható pliszéfüggönyre. Tökéletesen ellátja a feladatát a gyerekszobában is, ahol valóban egy mozdulattal elrejthetők a játékoktól roskadozó polcok, és a portól is védjük a „játékhadat“. A hálószobában a hatalmas gardróbszekrények frontját is látványosan megtörhetjük egy pliszéfüggöny-ajtóval, ahogyan az előszobai kabát-táska-sál-sapka színes kavalkádját is megszüntethetjük.

Mivel több mint ötvenféle pliszírozott textília áll rendelkezésre a Rollstar kínálatában, biztos, hogy megtaláljuk azt a színárnyalatút, amire vágyunk. És nincs más dolgunk, mint legyártatni a méretében pontosan megfelelő darabot. Így lesz a pliszéfüggönyből dekoratív szekrényajtó.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.