Szúnyogháló ablakra, ajtóra

Már május elején arról cikkeztek, hogy elviselhetetlenül sok a szúnyog a Duna-parti településeken, és a Balatonnál is irtják a vérszívókat. Otthonunk, nyaralónk szúnyogmentes övezetté alakításának legbiztosabb módja a szúnyogháló alkalmazása. Hogy Önnek még nincs? Irány a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. üzlete!

Felejtsük el a régi, fakeretre barkácsolt szúnyoghálót, amit gyakran egy erősebb szél is megtépázott, szabad utat engedve a szúnyogoknak, rovaroknak. A Rollstar szúnyoghálói esztétikus és biztos megoldást nyújtanak, komfortossá teszik otthonunkat, nyaralónkat.

SzúnyoghálóSzúnyoghálóSzúnyoghálót nem csak a hagyományos nyílászárókra kérhetünk, a tetőtéri ablakokat, a hatalmas, eltolható teraszajtót és a különleges formájú ablakokat, szimpla és dupla nyílászárókat is felszerelhetjük szúnyoghálóval. Típusválasztékunkat a kényelmes, mindennapi használatnak, igénybevételnek megfelelően alakítottuk ki.

A szerkezet műanyag bevonatú, extrudált alumíniumprofilból készül, hogy megfelelő stabilitást biztosítson - fix keretes és védőtokból ki-, illetve lehúzható változatban, valamint az ajtók működéséhez hasonlatos, zsanéros kivitelben. Létezik redőnnyel egybeépített, úgynevezett kompakt típus is, ahol külön mozgathatjuk a redőnyt és a szúnyoghálót. Az alumínium profilt felületkezeléssel az ablakok, ajtók színével harmonizálva kérhetjük. Az általunk alkalmazott, sűrű szövésű üvegszálból készült szitaszövet szúnyogháló szürke, így néhány méterről szinte láthatatlan, nem uralja feleslegesen az ablakok, ajtók, a homlokzat látványát.

SzúnyoghálóSzúnyoghálóAhhoz, hogy a szúnyogháló a legkényelmesebb és legpraktikusabb módon szolgáljon „védelmi vonalként“ a rovarok, bogarak ellen, mindenképpen át kell gondolnunk, hogy otthonunk egyes helyiségeinek az ablakaira, ajtajára milyen típusú szúnyogháló kerüljön!

A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást keressük?
Akkor a fix keretes szúnyogháló a legjobb választás, amelyből ablakbarát kivitelt is kínálunk.
Lehúzható szúnyoghálót szeretnénk, amely könnyedén működtethető?
A Rollstar zsinóros vagy foganytúkkal lehúzható kivitelt is gyárt, olyan beépített, rejtett fékkel, amellyel kíméletesen mozgatható a szúnyogháló.
Rugós, egy kézmozdulattal kezelhető típusra vágyunk?
A Kitti-R védőtokos szúnyogháló a megoldás, amely kívülre és belülre is felszerelhető.
Szűken mérték a helyet, ezért speciális típust keresünk?
A Magnet-N típusnak minimális a helyigénye, és kétszárnyú ajtóra is alkalmazható.
Ragaszkodunk a régi, zsanéros megoldáshoz, de nem mondunk le a modern kivitelről?
A Zenit típusú zsanéros, nyílószárnyú, mágneses rögzítésű szúnyogháló a jó választás.

Maradt még kérdése? A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. üzletében, bemutatótermeiben megtalálja a választ!


Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.