Szurkoló és napellenző

Azért jó a Rollstarnál vásárolni, mert az egyedi gyártás miatt valóban az ízlésvilágunkat tükrözheti a napellenző. Vagy inkább a feleségemét?! Röviden a napellenzőnk története.

Az nem volt kérdés, hogy a napsütötte teraszunkra elkel egy jó napellenző, lehetőleg automatizálva, hogy nyugodtan kihúzva maradhasson az árnyékoló, és elláthassa a funkcióját akkor is, ha éppen nem vagyunk otthon. Ezért automatizáltattuk, van eső- és szélérzékelője, ami helyettünk dolgozik. Ezt már szeretem. Szóval minden tökéletes, kivéve a ponyva színét! Mivel köztudottan UTE-drukker vagyok, igazán meglepődtem feleségem választásán, hiszen zöld-fehér csíkozású textíliát választott, ami a lila-fehérek örök "ellenségének", a Fradinak a színe.

Ezt pedig még a feleségem is tudja, jóllehet nem igazán kedveli a focit. Azzal vigasztalt, hogyha akarom, vásárol néhány lila-fehér csíkos törülközőt, de higgyem el, hogy a zöld-fehér színkombináció jobban illik a ház szín világához (mert ugye a harmónia kívül-belül fontos), ráadásul a kert természetes színeihez is ez passzol a leginkább. Pedig nem véletlenül ültettem néhány lila orgonabokrot a kertbe... Ez a meccs már lejátszott, de őszinte leszek: már megint a feleségemnek volt igaza, valóban jól illik a környezetébe a napellenzőnk.

Akár így is kommentálhatta volna az eseményeket Havas Henrik, de hogy tényleg mit mondott - megtudhatja, ha ellátogat facebook-oldalunkra és megnézi az üzenőfalon futó videónkat.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.