Talán Öné a legszebb Rollstar árnyékoló!

Idén is keressük az év legszebb Rollstar árnyékolóját, legyen az egy hófehér napvitorla, alumínium redőny vagy egy csinos napellenző egy kis balkonon. 50.000 forintos fődíjjal jutalmazzuk a nyertest, így van ez már öt éve minden nyáron a Rollstarnál! Fotózzon, és pályázzon!

Májusban már langyosabbak az esték, nappal pedig egyre bátrabban szórja fényét és melegét a Nap, mindannyian érezzük, hogy visszavonhatatlanul közeleg a nyár! Ez az időszak kicsábít bennünket a szabad ég alá, otthonunk külső területeit újra bevonjuk az életterünkbe. Ezzel együtt pedig felvetődik az árnyékolás kérdése is. Persze a tavaszi-nyári nagy felújítási szezon is mostanában veszi kezdetét, „sláger“ ilyenkor a festés is. Egy szoba azonban nem csupán a falfestéktől frissülhet fel, egy harmonikus beltéri árnyékoló, egy praktikus szalagfüggöny, netán egy modern pliszéfüggöny is sokat dobhat a látványon.

Nos, ez az izgalmas és mozgalmas időszak a legjobb arra, hogy idén is meghirdessük pályázatunkat, és arra bátorítsuk vásárlóinkat, hogy fotózzák le a nálunk vásárolt árnyékolójukat, és pályázzanak! Kíváncsian várjuk, hogyan alakul idén a mezőny, milyen árnyékolókról kapunk fotókat, hiszen ezek bennünket is inspirálnak.

Ön mivel árnyékol? Fotózza le, és nyerjen!

Ragadjon fényképezőgépet, vagy mobiltelefont, fotózzon, és küldjön maximum 3-5 fotót az árnyékolójáról, és néhány mondatot arról, milyen céllal készíttette velünk, és miért szereti.

A pályázat anyaga: 3-5 fotó és néhány mondat az árnyékolóról

Beküldés: „2015 Rollstar ányékolója” tárggyal az info@rollstar.hu címre

Határidő: 2015. 11. 11.

Zsűritagok: Sulyok Éva, a Rollstar kereskedelmi igazgatója, Perge Ágnes lakberendező és Fodor Attila grafikusművész

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.