Újdonság: napháló még olcsóbban, egyszerűbb konstrukcióval!

A naphálóba sokan beleszeretnek a letisztult stílusa miatt, és persze azért is, mert a naphálóval úgy árnyékolhatnak, hogy közben a lyukacsos textílián át kapcsolatban maradnak a külső környezetükkel. A szezon újdonságaként egy egyszerűbb konstrukcióval is elérhetővé tesszük a naphálót, amitől az ára is kedvezőbb, így még több otthon ablakára kerülhet nyáron ez a praktikus árnyékoló!

A naphálóban az a legjobb, hogy az alumínium redőnnyel és a zsaluziával szemben szabadabb érzetet ad, hiszen át lehet látni a lyukacsos textíliáján, így a közvetlen külső környezetünkkel, a kerttel, illetve a zöld terasszal is kapcsolatban maradunk, amit nyáron annyira szeretünk. Eközben azonban a napháló teszi a dolgát, hiszen külső árnyékolóként már kinn útját állja a napsugaraknak, így kellemesen hűvösen tartja a belteret.

Az év újdonságaként a Rollstar szakemberei hevederes vagy zsinóros működtetéssel is elkészítik Önnek a naphálót, ami kedvezőbb árkategóriát jelent! Így már nem csak hajtókarral vagy motoros működtetéssel mozgathatja a naphálót, hanem ebben az egyszerűbb és olcsóbb, megbízható konstrukcióban is.

Egyik nyíregyházi megrendelőnk megosztotta velünk az otthonáról, ablakairól készült fotókat, amelyekre frissen felszerelt Rollstar-naphálók kerültek. Igazán jól fest a minimál stílusú házon a napháló, amelynek a szerkezetét az ablaktokok színére porszórtuk, hogy tökéletesen harmonizáljanak. Természetesen a RAL-színskála alapján minden megrendelőnk kiválaszthatja a neki megfelelő árnyalatot, ha az alapáras fehér szín helyett másra vágyik. Fontos, hogy a napháló textíliája 5-5 milliméterrel beljebb fut a vezetősínnél, hogy legyen játéka a textilnek a szélben, és mivel tokozott változatban készült az árnyékoló, feltekerve maximális védelmet kap. A vezetősínt egyébként 45 milliméter széles alumíniumból gyártjuk, ami elegendő stabilitást ad a konstrukciónak, persze egy szintén alumínium nehezékprofil is segíti a munkáját, amit műanyag felső ütközővel látunk el.

Ha egyszerű, költséghatékony és látványos külső árnyékolásra vágyik, akkor keresse a Rollstar szakembereit, hogy minden részletében az Ön igényeire szabhassuk az új naphálónkat is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.