Üvegbe zárt pliszéfüggöny

A harmonikaszerűen hajtogatott árnyékolóról tudjuk, hogy az egyik legalkalmazkodóbb beltéri árnyékoló, ami íves, ferde dőlésszögű, kerek ablakokra is elkészíthető egyedileg. Sokoldalúságáról írtunk akkor, amikor egy lépcső alatti cipőtároló „ajtajaként” kerül fel a helytakarékos pliszéfüggöny. És most itt a legújabb: a dán DEKO kétrétegű üveg válaszfalaiba zártunk pliszéfüggönyt!

Az üveg a fényt, a térélményt jelenti az építészetben. A kortalan, minden stílusban helyénvaló, „láthatatlan, mégis látható” megjelenés izgalmas anyaggá teszi az üveget, amit a felhőkbe nyúló irodaházak építészetében is előszeretettel alkalmaznak. De ne csak a hatalmas ablaktáblákra gondoljunk, nézzünk szét kicsit beljebb is!

A ma irodaháza szívesen használja az üveget arra a belsőépítészeti téralkotásban, hogy segítségükkel az egyterű munkakörnyezetben csendes „szigeteket” határoljon el. Tökéletes tárgyalószoba? Koncentrált munkavégzéshez szükséges hely? Emeljünk üvegfalakat a négyzetméterek köré, és kész a látványos, kényelmes munkaállomás.

Hogy az üveg átlátszó? Savmart üvegről, üvegmatricáról már hallhattunk, hírlevél-olvasóink arról is tudnak, hogy a Licencia Mérnöki Irodával karöltve több mint tíz éve Rollstar-reluxák kerülnek a SOCAB dupla üvegezésű válaszfalakba.

És most beszámolhatunk arról is, hogy a DEKO üvegfalak közé pliszéfüggönyt gyártottunk egy átadás előtt álló budapesti irodaházba. A GMB Stúdió Kft. a kizárólagos hazai márkaképviselője a csúcskategóriás dán üvegfalaknak, amelyekből jutott az „Év irodája” címet kapott kreatív munkahelyekre is!

A pliszéfüggöny és az dupla üvegezésű válaszfal találkozása igazán megnyerő párost alkot.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.