Variáció pliszéfüggönyre

Cseppnyi túlzás sincs abban a kijelentésben, hogy a pliszéfüggöny a legsokoldalúbb beltéri árnyékoló. Nincs olyan ablakforma, ami kifogna egy méretpontosan gyártott pliszéfüggönyön, és a napfénnyel is úgy játszik, ahogy csak akar, köszönhetőn a textíliák sokféleségének és még valaminek...

A pliszéfüggönyöket szívesen választják exkluzív irodákba és modern otthonokba egyaránt. Ami nem csoda, hiszen nagyon könnyű megkedvelni ezt a látványos beltéri árnyékolót. Önmagában a harmonikaszerűen meghajtogatott textília is olyan izgalmas textúrát eredményez, ami felöltözteti nem csak az ablakokat, de az egész enteriőrt. És akkor még nem is beszéltünk a funkcióról: az árnyékolásról. A tökéletes végeredményhez az kell, hogy a textíliát az igényeink szerint választhassuk ki, amiben a Rollstar abszolút partner. Több mint ötvenféle pliszírozott textília között biztosan ott van a számunkra megfelelő, legyen szó fényáteresztő, sötétítő vagy fényvisszaverő típusról. Mindebből pedig ötféle árkategóriában lehet gondolkodni, ami most egy kattintással, rögtön elérhető.

Hogy Önnek nem egy szokványos, négyszögletes ablakra kellene pliszéfüggöny? Semmi gond, ez a beltéri árnyékoló, a trapéz, a kör, a háromszög alakú nyílászárókra is legyártható, ahogy azt egy legutóbbi munkánkról készített fotón is mutatjuk. De ebből a felvételből sok más dologra is fény derül a pliszéfüggönyökkel kapcsolatban. Például az is, hogy a szerkezet az alapáras fehér színtől eltérő árnyalatú is lehet. Épp olyan színű lehet a sín, mint az ablakkeret, vagy a választott falszín: a RAL színskáláról bármilyen árnyalat megvalósítható. A pliszéfüggöny mozgatásával kapcsolatban is van miről beszélni. Míg korábban csak egy irányban mozgathattuk az árnyékolót, vagyis alulról fölhúzhattuk – igaz, azt mi dönthetjük el, hogy hol állítjuk meg –, addig mára egyre népszerűbb a kétirányú mozgatás. Az alsó-felső nyitású pliszéfüggönnyel még tovább finomítható az árnyékolás. Ha épp az ablak melletti konyhapulton dolgozunk vagy a kanapén ülve olvasgatunk és ehhez kell a fény, akkor fölhúzzuk alulról a pliszéfüggönyt. Ha pedig árnyékra van szükségünk, alul lehúzzuk a pliszét, míg fölül kellemesen beszűrődhet a napfény. Példánkból az is látszik, hogy az ablak fenti háromszög elemére készített pliszé is mozgatható fogantyú segítségével.

Szeretné látni, hogy működik egy ilyen alsó-felső nyitású pliszéfüggöny? Látogasson el bemutatótermünkbe.

2018.12.19.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.