Védőrács és redőny – Megállj a betörőnek!

Az őszi betakarítási munkákkal, az iskolakezdéssel egy időben elcsendesednek a nyáron gyerekzsivalytól, családi-baráti kerti partiktól hangos nyaralók, hétvégi házak. Ritkábban tesszük látogatásunkat, télen pedig valóban magára hagyjuk az ingatlant. Ahelyett, hogy aggódnánk az alkalmi tolvajok miatt, teremtsünk biztonságot védőráccsal vagy alumínium redőnnyel, hogy a tavasz ne tárt ajtókkal fogadjon bennünket...

A hétvégi házak, nyaralók a legtöbb család számára a második otthonná válnak. Igyekszünk barátságossá, lakályossá tenni, ahol minden bútor, elektromos és elektronikai eszköz, minden apróság a kényelmünket szolgálja. Hozzá kell tenni azt is, hogy egyre figyelmesebbek vagyunk a hétvégi ház berendezésével kapcsolatban is, és már nem csupán az otthon fölöslegessé vált, kissé kopott kanapé és az ütött-kopott székek kerülnek ki a nyaralóba.

Értékeinket, intim szféránkat védeni jól felfogott érdekünk. Mégis, hogyan tudhatjuk biztonságban a hétvégi házat, távolról? A védőrács és az alumínium redőny az épület legvédtelenebb felületeit, az ablakokat és az ajtókat védi az illetéktelenektől – a legjobb, ha egyéb riasztó rendszerekkel is megerősítve. A Rollstar védőrács azért is nagyszerű, mert az „S“ profilokkal egymásba kapaszkodó szerkezetet erőszakkal sem lehet feltolni, miközben nem zárjuk le minden fénytől megfosztva a házat. A védőrács alsó záróprofiljára, illetve két oldalra záróretesz is kerülhet, ami csak fokozza a biztonságot. Az is a védelem mellett szól, hogy a rácsosztást úgy alakította a Rollstar, hogy azon képtelenség legyen átnyúlni, és tovább próbálkozni. A védőrács hajtókarral könnyen kezelhető, de ha tökéleteset szeretnénk, vagy éppen nagy, több négyzetméteres szerkezetet kell mozgatni, érdemes elero csőmotorral felszereltetni, és gombnyomásra működtetni.

Az „ezerarcú“ alumínium redőny a hétvégi ház hathatós védelmére is megfelelő. Ha ezt választjuk, akkor alumínium „páncél“ védi az ablakokat, ajtókat, teljesen lezárva és sötétségbe borítva a házat. Feltolásgátló reteszekkel fokozhatjuk a biztonság faktort.

Hívja segítségül a Rollstart, és parancsoljon megálljt a betolakodóknak!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.