Védőrács hétvégi házunkra

A jó idő múltával egyre kevesebb időt töltünk hétvégi házunkban, az őszi munkák végeztével hónapokra magára hagyjuk. A Rollstar alumínium profilokból készült védőrácsai megvédik a ház legvédtelenebb felületeit, az ablakokat. A válság hozadékaként megszaporodott betörések ellen védekezzünk védőrácsokkal, amelyek teljesen leeresztett állapotban feltolhatatlanok!

VédőrácsVédőrácsItt az ideje, hogy hétvégi házunk, értékeink védelméről gondoskodjunk, és védőrácsot szereltessünk az épület legsebezhetőbb részeire, az ablakokra, üvegajtókra. Ha előre gondolunk a védőrácsok felszereltetésére, és már az építkezés, vagy később a felújítás alkalmával, akkor a védőrács tokját beépíttethetjük az áthidalóba. Ekkor a tok láthatatlan marad a homlokzaton. Természetesen utólag is kérhetjük a Rollstartól védőrács felszerelését. Ekkor a védőrács külső tokba fut be.

A Rollstar masszív alumínium profilokból gyártja védőrácsait, amelyek leeresztve úgy csúsznak egymásba, hogy megakadályozzák annak feltolását, ráadásul az oldalvezető sínből sem lehet kiemelni. Az „S“ alakú profilok záródása lehetetlenné teszi, hogy a réseken illetéktelenek benyúlhassanak. A fokozott biztonság érdekében a légkamrás extrudált alsó záróprofil középső részén vagy két oldalán kulcsos záróreteszt is beépíttethetünk.

A hétvégi házunk ablakaira felszerelt védőrácsokat működtethetjük kézzel (ez négy négyzetméteres védőrácsig jelent kényelmes mozgatást), felhúzórugó vagy hajtókar segítségével. Választhatjuk az automatizált védőrács-működtetést is. Ekkor a Rollstar elero csőmotorral szereli fel az alumínium védőrácsokat, amelyek gombnyomásra emelkednek, vagy ereszkednek, és akár húsz négyzetméteres védőrács kezelésére is alkalmasak.

A védőrács nagy előnye, hogy nem zárja le „hermetikusan“ a hétvégi házat: hagyja szellőzni, beengedi a napfényt, szellőzést biztosít. A védőrács ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hosszú évekre szóló, karbantartást nem igénylő, könnyen tisztítható, lemosható külső védelmi eszköze házunknak és értékeinknek.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.