Védőrácsok az ablakokra

VédőrácsVédőrácsEgyre többen kötelezik el magukat a színvonalas lakberendezés mellett, de arra kevesen gondolnak, hogy mindezt megvédjék az illetéktelenektől. A téli hónapokban a hétvégi házat is elhanyagoljuk, legtöbbször tavaszig magára hagyva áll. Az épületek leggyengébb "védőbástyái", az ablakok speciális figyelmet érdemelnek, a Rollstarnál is. A cég forgalmazásában kapható védőrácsok ablakaink védőangyalai lesznek.

A Rollstar alumínium profilokból készült védőrácsai mögött biztonságbantudhatjuk otthonunkat, nyaralónkat. A technológiai fejlesztésekháttérről szólva el kell mondanunk, hogy a teljesen leeresztett védőrács profiljai úgy csúsznak egymásba, hogy megakadályozzák annakfeltolását, és az oldalvezető sínből sem lehet kiemelni. Az "S" alakúprofilokat úgy képezték ki, hogy a réseken ne tudjon benyúlni azilletéktelen.

VédőrácsVédőrácsHa már az építkezés vagy nagy lakásfelújítás alkalmával, időbengondolunk a biztonságot nyújtó védőrács felszereltetésére, akkor a tokláthatatlan módon beépíthető az áthidalóba. Ezt követően külső tokbabefutó védőrácsról gondoskodhatunk.

Döntésünktől függ, hogy a kézi, vagy kényelmesebb módját, a motorosműködtetést választjuk. Utóbbi elsősorban a nagyobb üvegfelületekvédelmét ellátó védőrács esetén praktikus, amikor is az elero csőmotortegy gomnyomással működésre bírhatjuk.

A védőrács akkor is jó szolgáltatot tesz, ha nem szeretnénk hosszúidőre fény nélkül tudni hétvégi házunkat. A védőrácson át a növényeinkis elegendő éltető napfényhez jutnak, miközben biztonságban tudhatjukértékeinket.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.