Videók a Rollstar napernyőkről

Napernyőink közül a tavaly debütált Rialto, valamint az idén tavasszal újdonságként megjelent KY-Rimini és KY-Grande típusokról készítettünk videókat, hogy megmutathassuk az egyes napellenzőtípusok erényeit, és ezzel megkönnyítsük a napernyő-választást.

A napernyő a kültéri árnyékolástechnikai eszközök dobogósa. Szeretjük, mert mobil változatukat ott és akkor állítjuk fel, ahol szükséges, pofonegyszerű kezelni és kellemes atmoszférát teremt a forró napokon. A fix lábakon álló napernyőkről ugyanezt elmondhatjuk, kivéve, hogy ekkor a megválasztott helyen hűsölhetünk a napernyő-ponyva alatt. Technológiai fejlesztések tekintetében a napernyő stabilitásának növelésén, a ponyvatextília korszerűsítésén túl is van lehetőség, ahogyan azt a Rollstar-videókban megnézhető három napernyő jól példázza.

A Rialto napernyő ponyvája a szokványos oszlopos napernyőkkel ellentétben egy olyan konzolos szerkezetre került, aminek köszönhetően a nap járásához igazíthatjuk a napernyő „fejét“. A mozgatható, elfordítható ponyvát néhány kényelmes mozdulattal, egy hajtókarral tekerhetjük ki. Az elegáns Rialto szögletes, 3 x 3, illetve 3 x 4 méteres ponyvaméretben rendelhető, ami alatt 8-10 fő is kényelmesen elfér. A nagy mérethez a stabilitást a mobil acélkeret talp és négy, illetve nyolc betonlap adják, ha mobil változatról van szó, a fix rögzítőtalpat pedig acélemezekkel és betonkockákkal alakítjuk ki.

A KY-Rimini és a KY-Grande oszlopos kivitelben készülő napernyők, amelyek szerkezetét nem csupán fehérben, hanem 15%-os felár ellenében a RAL-színskála bármely színére porszórathatjuk, így téve még különlegesebbé napernyőnket. A KY-Riminit 60, míg a KY-Grandét 100 milliméter átmérőjű oszlopokkal gyártjuk, hogy a lehetséges ponyvaméreteknek megfelelően stabilan tartsák a ponyvát. Oszlopos-teleszkópos kivitelben gondolkodhatunk.

A KY-Riminit 3, 3,5 és 4 m átmérőjű körponyvával, valamint 3x3, 3x4, 3,5x3,5 és 4x4 m-es négyzet, illetve téglalap formában, míg a KY-Grande típust 5, 6, 7, sőt, akár 8 m-es átmérővel is elkészítjük, a négyzetes, valamint téglalap alakú textíliát 4x4, 4x5, 4x6, 5x5, 5x6, 6x6 m-es mérettartományban választhatjuk. A ponyvatextíliát mintegy húszféle árnyalatban találjuk a kínálatban. Az impozáns méretű napernyők működtetésétől senki se tartson, nem férfimunka, hanem könnyed mozdulatok sora fel-, illetve összehúzni a ponyvákat, ami a videókból is kiderül.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.