Classic

Akár 80 %-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kíváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsiusfok alatt maradhat.

Classic napellenző - További képek.

Az UVstabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk TÖBB MINT 200 FÉLE PONYVÁT. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának. A csuklókaros napellenzőcsalád szerkezeti felépítése egyazon építőszekrény elven alapul, különbséget a karprofilok vastagságában ill. a billentőszerkezet összetettségében találunk.

Az egyik legnépszerűbb napellenző típus a CLASSIC, ami a legerősebb karral készül. Szeles helyre ezt a típust ajánljuk. A maximális 32 m2 felület esetén is (maximális szélesség 9 m, maximális karkinyúlás 4 m) a szerkezet stabil a karokban elrejtett előfeszített rugóknak ill. a könyökben lévő bronzperselyes illetve villás öntvényeknek köszönhetően. Ön mekkora felületet szeretne árnyékolni?

Gyakran előfordul, hogy az árnyékolandó felület négyzet alakú vagy nagyobb a hossza, mint a szélessége. Ilyen különleges igények esetén ajánljuk a CLASSIC EXTRA típusú napellenzőnket (maximális felület: 12 négyzetméter, maximális szélesség és karkinyúlás 3,5 -3,5 m). Normál kivitelű napellenzőkkel csak olyan területet tudunk árnyékolni, amelyek szélessége legalább 25-30 cm-rel nagyobb, mint a napellenző kinyúlása.

A lenyugvó nap sugarait ill. a kíváncsi tekinteteket is kizárhatjuk a CLASSIC PLUS csuklókaros napellenző segítségével (maximális felület: 17,4 négyzetméter, maximális szélesség: 5,8 m, maximális karkinyúlás: 3 m). Két külön-külön mozgatható árnyékoló textíliát építünk egy szerkezetbe. A szokásos 20 cm-es drapéria helyett akár 150 cm-es elővászon ereszthető le az egyedi homlokprofil ponyvahengeréről kézi hajtókarral.

A napellenzők nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. E probléma elkerülhető elero szél- és fényérzékelő használatával. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.