Duo-pliszé

A duo-pliszéfüggöny a pliszéfüggöny kétrétegű változata. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél egyaránt alkalmazhatók. Összehasonlítva a pliszéfüggönnyel a duo-pliszéfüggöny előnye, hogy a zsinórzat rejtve marad.
Az esztétikai élmény zavartalan.

Duó-pliszé - További képekA pliszírozott textíliából készülő, harmonikaszerűen záródó belső árnyékoló ablakmélyedésbe, ablakszárnyra erősítve vagy a fal síkja előtt egyaránt használható. A pliszírozott, portaszító, műszálas textília megszűri vagy kizárja az erős napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést is. Az árnyékolandó feladatnak megfelelően ajánlunk áttetsző vagy teljes sötétséget biztosító textíliát. A duo-pliszéfüggönyt 4 féle áttetsző pasztell színben és két különleges, ezüstös hővisszaverő felülettel ellátott fényzáró változatban kínáljuk. A textília méhsejt alakú levegőcellái rejtik el a merevséget biztosító zsinórzatot. Jó hőszigetelő és hangelnyelő tulajdonságú.A textília felső és alsó részén egy-egy alumíniumprofilba csúsztatott műanyagprofilhoz van hozzáerősítve. Alapáron az alumíniumprofil fehér színű, de felár fizetése mellett a textília vagy az ablakszárny színével megegyező színűre porszórhatjuk üzemünkben. Így tökéletes összhang érhető el.

A duo-pliszéfüggöny mozgatása zsinórral, fogantyúval (bukó-nyíló ablaknál vagy döntött felületnél) és gyöngylánccal történhet. A duo-pliszéfüggöny motoros működtetése is lehetséges. Magasan elhelyezett duo-pliszéfüggöny mozgatásához azonban rudat ajánlunk.

Rendeltetésszerű használat mellett keletkező hibákat a Rollstar Kft díjmentesen korrigálja, ha a garanciális javítás iránti igényt a duo-pliszéfüggöny átadását követő 12 hónapon belül jelzik.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.