Loggia

Akár 80 %-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kíváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsius fok alatt maradhat.

Loggia - További képek

Az UV stabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk TÖBB MINT 200 FÉLE PONYVÁT. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának.

Erkélyek, balkonok, kisebb tetőteraszok árnyékolására ajánljuk a LOGGIA típusú kitámasztókaros napellenzőinket.

A LOGGIA ALFA típusnál a 50 cm-es kitámasztókar egyik végét a korláthoz vagy a mellvédhez szereljük és a másik végét a kézi hajtókarral leengedett ponyvahengerbe illesztjük, így feszítve meg. A kitámasztókarok alaphelyzetben az erkély külső oldalán, azzal párhuzamosan lefelé állnak, majd 45 fokonként lehet felfelé állítani és a kívánt helyzetben rögzíteni azokat. Szinte függőlegesen is lezárható az erkély. A LOGGIA ALFA típusú fix kitámasztókaros napellenzőhöz gyártott ponyva mérete 175 cm + 15 cm drapéria. Ezt normál méretű erkélyek árnyékolására ajánljuk, ahol a födémtávolság max. 270 cm, a mellvéd magassága kb 110 cm, maximális szélesség: 450 cm. Ön mekkora felületet szeretne árnyékolni?

A LOGGIA függőleges napellenző üvegfalak, ablakok, loggiák, erkélyek, kirakatok praktikus és egyszerű árnyékolója, amelyet széles mérettartományban és gazdag textilválasztékkal kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. Maximális szélesség: 4 m, maximális magasság 3 m. A napellenző nyításakor a nehezékcső minden helyzetben folyamatosan feszíti a leengedett árnyékoló textilt az alul és felül kifeszített műanyagbevonatú acél sodronykötelek mentén. A napellenző működtethető kéz hajtókarral, illetve 230/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. TÖBB MINT 200 FÉLE UV-stabilizált, impregnált, vízlepergető ponyvából ill. lyukacsos napháló texilből rendelhető az egyedi méretű árnyékoló. A nepellenző fémszerkezete fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyagbevonattal.

A loggiák nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a loggiát feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.