Omega

A régi, belvárosi házak homlokzataira, az egykori polgári elit villaépületeinek teraszára, a nagy múltú éttermek, elegáns kávézók teraszára illik olyan lámpákat, cégtáblát, bútorokat és persze árnyékolástechnikai terméket választani, ami nem töri meg a harmóniát, békebeli megjelenést mutat, persze korszerű köntösben. A Rollstar OMEGA ollókaros napellenzője összehozza a múlt század hangulatát a mai legmodernebb technológiával. Ön is klasszikus megoldást keres?

Omega - További képek.

Az ollókaros napellenzők a XX. század „gyermekei”, így modernizálni szinte kötelességünk. Az OMEGA ollókaros napellenző megfelel napjaink elvárásainak. 1,5 és 3 méter közötti karkinyúlással gyártható, maximális szélessége 9 méter. Ez a karkinyúlás-tartomány egyébként a legnépszerűbb, legkeresettebb. Nem véletlen, hogy stabil, szélálló tervezésénél ezt vettük kiindulási alapnak. Ön mekkora felületet szeretne árnyékolni?

Homlokzatra és tartóoszlopokra is felszerelhető, utóbbi esetén kétoldalas, sátras elrendezésben is árnyékolhatnak. Ha a homlokzatra kerül, védőtető is kérhető hozzá, ami megvédi a ponyvát, és a homlokprofilt. Az egyetlen egy dolog, amire figyelnünk kell: becsukva az ollókarnak minimális helyigénye van, a karkinyúlás felével számoljunk.

A rá kerülő ponyva dőlésszöge 30 fok, amelyet a karok és a homlokprofil belső nehezékkel növelt tömege feszít kinyitott állapotban. Közben biztosan dolgoznak az acélcsövekből gyártott ollókarok, a távtartók, az önbiztosító csavarkötések. Modern főtartós konstrukcióban készül, így egyszerűen szerelhető. Működtetésében ugyancsak üdvözölhetjük a technológiai fejlődést: a kézi hajtókar mellett csőmotorral, és így kapcsolóval, távirányítóval is mozgásba hozhatjuk az ollókarokat, a ponyvatextíliát.

Több mint 200 féle UV-stabil, impregnált, vízlepergető, szennytaszító, színtartó ponyvából választhatunk. Alapáron a szerkezet fehér színű, de felár megfizetése mellett a kívánt RAL-színre porlakkoljuk. Tájékoztató árként egy 5 x 3 m-es kézi működtetésű standard ára szerelési díj nélkül kb. 270.000 Ft + ÁFA.

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.