20+50% kedvezmény: így kellemes az indián nyár

Bőven tartogat még napsütötte heteket az indián nyár időszaka, miért várnánk hát jövő nyárig azzal, hogy egyedi napellenzőnk legyen? Rendelje meg 2019. szeptember 2. és október 15. között kézi működtetésű napellenzőjét, és spóroljon kétszeresen: 20%-ot a napellenző árából és 50%-ot a szerelési díjból!

Mindannyian tapasztaljuk, hogy megnyúlt a nyár, míg lerövidült az ősz és a tavasz. Augusztus múltával sem ritka, hogy 25-30 Celsius-fokig szökik a hőmérő higanyszála, amiből egyenesen következik, hogy árnyékolni kell. Nosza, tekerjük ki a napellenzőt a teraszon, a balkonon és élvezzük az árnyékot! Hogy nincs napellenzője? Rendelje meg most, használja ki az óriási Rollstar-kedvezményt!

A Rollstar különleges 20+50%-os kedvezményt ad minden kézi működtetésű napellenzőre. Az árnyékoló árából 20%, míg a helyszíni szerelés díjából 50% árengedményt adunk, ha 2019. október 15-ig leadja rendelését.

Csak nyerhet a Rollstar napellenzőjével: ha nem halasztja el a vásárlást jövőre, nem kell több hetet, vagy akár egy hónapot is várakoznia napellenzőjére a csúcsidőszak beindulása miatt. Hiszen a Rollstar napellenzők nem a raktárpolcokon várakozó egyen-árnyékolók, hanem méretpontosan az Ön teraszára, erkélyére, az éttermek, kávézók, hotelek kültéri vendégfogadó helyeire készülnek. Igen, tudjuk, hogy előttünk a tél, de mi megelőzzük a borús, csapadékos napokat, és vigyázunk a napellenzőjére! A vadonatúj árnyékolóját ugyanis becsukva védőtető óvja, ha pedig még ennél is jobbat, biztonságosabbat szeretne, akkor tokozott változatban rendeli meg a napellenzőjét. Ekkor a zárt napellenzőt: a ponyvát és a szerkezetet egyaránt megvédi a tok, ami hosszú távon megnöveli az élettartamát. Nem kaphat bele a szél, nem lepi be a hó, és a madarak kéretlen „ajándékait” sem kapja meg. Amikor pedig vége a télnek, jövőre az első napsugarakkal együtt a napellenző készen áll arra, hogy használatba vegye.

Van még egy érvünk a Rollstar-napellenző mellett: egyre többen ismerik fel, hogy bolygónkért mi magunk vagyunk felelősek, és hogy mindannyian tehetünk érte. A napellenző ökotudatos választás is egyben, hiszen egy jó napellenző képes kiiktatni – vagy legalábbis jelentősen lecsökkenteni – a klímaberendezés használatát. A titok a minőségi, UV-stabil és kiváló fénytechnikai értékekkel bíró napellenző-ponyvában van, ami olyan jól teszi a dolgát, hogy a belső tér levegője a legforróbb napokon is 28 Celsius-fok alatt maradhat. Ha pedig mégis bekapcsoljuk a klímát, akkor is 80 százalékkel tudjuk csökkenteni a hűtéshez felhasznált elektromos energia mennyiségét. A Rollstar fejlesztéseinek és gyártásának fókuszában az egyedi igényeknek, a helyszíni kihívásoknak megfelelő árnyékolástechnikai eszközök állnak. Így lehet, hogy több mint egy tucatot számlál a napellenző-választékunk, hogy a legjobb konstrukciót ajánlhassuk. Hiszen más napellenző való egy szeles teraszra és más egy kisebb erkélyre, lehet célunk vele az intimitás megteremtése is – ekkor például egy elővászonként letekeredő árnyékoló textíliát is beépítünk a Classic Plus napellenző szerkezetébe. Kihívást jelenthet az árnyékolandó terület mérete, a szélviszonyok, a rögzítés mikéntje, ezért legjobb, ha végigböngészi online letölthető katalógusainkat, felkeres egy Rollstar-üzletet vagy telefonon, e-mailben kér tájékoztatást szakembereinktől!

Ne feledje, 20+50% akciónk 2019. október 15-ig érvényes!2019.09.02.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.