Pergola

Nagyméretű ill. rendkívül szeles teraszok napsütés és eső elleni védelmét biztosítja a PERGOLA típusú napellenzőnk. Épp ezért kedvelt árnyékolója kávézóknak, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak is. Magánemberek is napfényben fürdő, de széljfújta vidéken előszeretettel használják.

Pergola - További képek.

Az UV stabilizált, duplán impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített pergolák egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk TÖBB MINT 200 FÉLE PONYVÁT, hogy a legalkalmasabbat meg lehessen találni. A pergola szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható.

A PERGOLA maximum 15 m szélességű és 6 m kinyúlású szerkezete készíthető egyetlen egységben, de sátor elrendezésben vagy egymás mellé több is telepíthető. A dupla impregnálású ponyva mozgatását biztosító homlokprofil a lefutóprofilban gödül le- és felfelé, így ki- illetve betekeréskor sem emelheti fel a a ponyvát a szél a szerkezetről. Minimum 15 fokos lejtésszöget kell biztosítani a szerkezetnek, hogy ne gyűljön össze a csapadék. Ön mekkora felületet szeretne árnyékolni?

A pergolák nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.