Alumíniumredőny


„Az ablak redőny nélkül olyan, mint az ember szempilla nélkül.”
– állítják az építészek.

Az épületek legvédtelenebb részei a nyílászárók, hatásos védelmükről alumíniumredőnyök felszerelésével gondoskodhatunk. A régi, nehéz faredőnyöket és a kevésbé stabil műanyag redőnyöket mára felváltották a hosszú élettartamú, az időjárás viszontagságainak ellenálló alumíniumredőnyök, amelyekkel:

  • télen a fűtési költségünket akár 30%-kal is csökkenthetjük
  • kánikulában pedig a helyiség belső hőmérséklete is kellemes marad
  • megvédhetjük javainkat a betörés ellen, sőt elero vezérlő automatikával felszerelt redőnyeik akár távollétünkben is gondoskodnak lakásunk biztonságáról

Redőny - További képek

Az oldalról egymásba csúsztatott duplafalú, poliuretánhabbal töltött görgőzött alumínium vagy extrudált alumíniumredőny lamellák leeresztett állapotban oldalt megvezetve lezárják az ajtó- vagy ablaknyílást, feltekerve pedig védőtokban helyezkednek el. Ha a védőtokot még az építkezés alatt beépíttetjük, akkor lehetőség van rejtett, az épület homlokzatával egyformára vakolt redőnyszekrény kialakítására, míg utólag csak ún. külső védőtokos redőnyt tudunk beszereltetni. Ha építkezik, akkor már a tervezéskor gondoljon a redőnytok elhelyezésére és kérje tájékoztatónkat, árajánlatunkat!

A redőnylamellákat oldalvezető dugókkal rögzítjük egymáshoz, hogy működés közben ill. tisztítás során se tudjanak szétcsúszni. Az extrudált alumínium vezetősínekben elhelyezett rugalmas gumitömítések a redőny csendes működéséről gondoskodnak és megakadályozzák a szél behatolását is. Teljesen leeresztett állapotban a páncélzatot rögzítő felső acél laprugók automatikusan megakadályozzák a redőny feltolását.

A redőnyök működtetését a páncélzat tömege ill. a helyszín adottságai határozzák meg. A legelterjedtebb megoldás a hevederrel (gurtnival) történő mozgatás, ritkább a zsínóros vagy a hajtókaros, mind gyakoribb az elektromos működtetés, amely a legkényelmesebb.

Választhatunk kitámasztókaros redőnyt is, ami kényelmes és praktikus is egyben, hiszen gyakorlatilag leeresztett lamellák mellett szellőztethetünk. A friss fuvallatot úgy engedhetjük be a lakásba, hogy a tűző napsugaraknak útját álljuk, a földszinten lakók pedig az otthon intim szféráját is megtarthatják.

Gazdag szíválasztékban kínáljuk alumíniumredőnyeinket. Ennek köszönhetően a modern és a régi házak homlokzatához egyaránt harmonikusan illeszkednek a Rollstar alumíniumredőnyök. Próbálja ki látványtervezőnket!

Mind nagyobb igény mutatkozik szúnyoghálóval egybeépített alumíniumredőnyre. KOMPAKT-rendszerben közös lefutóban, egymás mögött mozog a két termék.

Ha kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Amennyiben a redőny átadását követő 12 hónapon belül rendeltetésszerű használata ellenére meghibásodik, a Rollstar Kft. díjmentesen kijavítja a hibát.

Termék paraméterek
Típus:Vakolható tokos redőny, külső tokos redőny, belső tokos redőny, kompakt redőny (szúnyoghálóval)
Rögzítés, szerelés:Homlokzat, mennyezet
Működtetés:Gurtni, heveder zsinór, hajtókar, motor
Kezelés:Jobb oldali kezelés vagy bal oldali kezelés
Szerkezet színe:Alapáron fehér vagy RAL szín felár fizetése mellett
Lamella színe:Alapáron fehér, krém beige, barna, szürke vagy ezüst
Lamellamagasság:37, 42, 52 mm
Mérethatárok:maximum 270 cm széles és 280 cm magas
Gyártási határidő:kb. 2 hét
Garancia:12 hónap

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.