Reluxa

Az alumíniumlamellás belső árnyékoló - a reluxa - irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya gazdag színválasztéka révén. A reluxa előnye, hogy a lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya - kiváló árnyékoló -, de akár teljesen kizárható a külvilág. Épp ezért évtizedek óta nem veszít népszerűségéből a reluxa más néven velencei roló.

Reluxa - További képek.
A reluxa előnye a pliszéfüggönnyel szemben, hogy a "réseken" szabadon kitekinthetünk. Összezárt állapotban pedig a reluxa olyan kevés helyet foglal el, hogy szinte észre sem venni a plafonon, ha térelválasztóként használjuk.

A Rollstar reluxa színharmónizált, azaz a 25 vagy 16 mm-es lamella színével megegyezik a felső sín, a zsinór és a létra színe. A pasztelltől a terrakottán át a sötétkékig terjed a SZÍNVÁLASZTÉK KB. 30 ÁRNYALATBAN. Próbálja ki látványtervezőnket! A high-tech jegyében készülő perforált lamellák rendkívül hatékonyan szűrik a fényt.

Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel felszerelt reluxa bukó-nyíló ablakra, ajtóra UV-stabil hajszálvékony acéldrótkötéllel feszített kivitelben, míg két üvegfelület közé szerelve általában hajlékony tengely-kivitelezéssel készül. Ennél kényelmesebb a gyöngyláncos un. mono-control működtetés, amikor a lamellák forgatása és emelése egyetlen golyós zsinórral történik. Ablakbarát reluxa fehér műanyag nyílászárók árnyékolására ajánlott, mivel az ablakszárny üvegméretére illeszkedő karcsú fehér felső sín harmonikus egységet képez az ablakkal. Irodák kettős üveg válaszfalaiban forgatógombos reluxa a megoldás. A reluxa természetesen motorral is működtethető.

A rendeltetésszerű használat mellett keletkező esetleges hibákat a Rollstar Kft. díjmentesen korrigálja, ha a garanciális javítás iránti igényt a reluxa átadását követő 12 hónapon belül jelzik.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Termék paraméterek
Típus:Normál, feszített, ablakbarát
Rögzítés, szerelés:Mennyezet, homlokzat
Működtetés:Pálcás, gyöngyláncos, forgatótengelyes, forgatógombos
Kezelés:Jobb oldali, bal oldali
Szerkezet színe:Alapáron fehér vagy ezüst, színharmónizált
Lamella színe:kb. 30 árnyalat
Lamellaszélesség:25 mm, 16 mm
Mérethatárok:Minumum szélesség: 25 cm
Maximum szélesség: 270 cm
Maximum magasság: 300 cm
Gyártási határidő:2 hét; motoros típus esetén 3 hét
Garancia:12 hónap

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.