Siesta

A SIESTA tokozott vezetősínes napellenző télikertek, tetővilágítók, pergolák ill. teraszok, közterületek praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyet különleges műszaki konstrukcióval széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. Egy egység maximális területe 30 m2 azaz 5 x 6 m, de több egység összesorolható. A vezetősínek felső végére szerelt extrudált alumínium védőtok és a hozzá illeszkedő homlokprofil becsukott állapotában a ponyvát teljesen bezárja. Önnek mekkora a télikertje, pergolája amit árnyékolni szeretne?

Siesta napellenző - További képek

.

A SIESTA napellenző 0-90 fok között bármilyen szögben felszerelhető, de 15 fokos dőlésszög alatt a homlokprofil mögött biztosítani kell ringlizett lyukakkal a csapadék eltávozását. A zártkamrás extrudált alumínium vezetősínekben vannak elrejtve a kinyúlástól függő erősségű munkahengerek. A feszítőrugók a sínek felső végéből kivezetett acélsodronykötél és a felső nútokon gördülő kocsik segítségével minden helyzetben feszesen tartják a homlokprofilba fűzött ponyvát. Tekintse meg rövid videónkat róla!

A vezetősíneket a védőtok szélétől 120 és 1000 mm tartományban rögzíthetjük a felszerelési lehetőségektől függően télikertek, tetővilágítók, pergolák tetősíkjára szerelve tetőkonzolokkal ill. homlokzatra és külső (egyedi tartószerkezet esetén) alátámasztással csuklós konzolokkal. Ön mekkora felületet szeretne árnyékolni?

Teraszok, közterületek árnyékolásakor AT90 típusú alumínium tartószerkezettel is szerelhetjük: homlokzati konzolokkal és 1 vagy 2 db áthidalóval vagy oszlopokkal.

A napellenző csak 230V/50 Hz csőmotorral működtethető, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. A nútos ponyvahengerbe épített csőmotor húzza be vagy engedi ki a vezetősínben lévő feszítőszerkezet erejével folyamatosan és egyenletesen feszített textíliát. A két szélén 100 mm széles csíkkal erősített árnyékoló ponyva vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm-enkénti átlapolással egyedi méretre készül. Több mint 200 féle ponyva közül lehet választani. A fémszerkezete alapáron fehér, de többletköltség vállalása esetén porszoró üzemünben a kívánt RAL-színre festjük.

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.