Szalagfüggöny

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 63, 90 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is.

Szalagfüggöny - További képek.

Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az aprómintásig, a poliésztertől a pamut-len keverékéig, az üvegszálas nehezen éghetőtől a high-tech alumíniumig. A trendi terrakotta szalagfüggöny, ananász ill. pasztell árnyalatú gazdag színválasztékú szalagfüggöny-lamellák a hagyományos fehér-bézs színkombinációk mellett a lakások mind kedveltebb korszerű függönyözését teszik lehetővé rendkívül jutányos áron. Tekintse meg mintáinkat!

Alupigmentált bevonatú szalagfüggöny használata mellett vakító napfényben sem tükröződik a számítógép monitora. Próbálja ki látványtervezőnket!

Praktikussága miatt nem véletlen, hogy az irodák elengedhetetlen "felszerelési tárgya" lett a szalagfüggöny. Népszerű árnyékoló nem csak egyenes hanem ferde felületek esetében is. Mivel összehúzott állapotban a lamellaköteg csak néhány centimért foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

Feszített szalagfüggöny készítését is vállaljuk billenő ablakokra ill. ajtókra. Hagyományos kézi működtetés mellett motoros változatban is rendelhető a lamellás árnyékoló.

Digitális fotó, céges embléma, szlogen, stb. nyomtatható a lamellákra. Így igazán egyedivé varázsolható a szalagfüggöny.

A szalagfüggöny szerelési útmutatónk alapján egyénileg is egyszerűen felszerelhető de igény esetén a Rollstar is megoldja a feladatot. A szalagfüggöny vezetősínje tartólemezekkel mennyezetre ill. konzolok segítségével függőleges felületre erősíthetők. Helyét úgy kell kijelölni, hogy a lamellák elfordulását semmi se akadályozza a 45 x 30 mm-es, fehérre színterezett alumíniumprofil karnisban, más szóval sínben található a működtető szerkezet, ami biztosítja a lamellák függőleges tengely körüli forgatását ill. elhúzását. Jóllehet a karnis magassága mindössze 3 cm, beépítéséhez azonban min. 4,5 cm hely szükséges. Ajánlott legnagyobb szélessége 450 cm. Alapáron a mennyezeti klipszes rögzítés ára szerepel. Homlokzati konzolos rögzítés esetén 150 cm-ig 2 db, 151-250 cm szélességnél 3 db, 251-45o cm szélességnél min. 4 db konzolt alkalmazunk. A konzolok: 8, 12, 16 centiméteresek ill. akár 20 cm-ig állíthatók. Ferde karnisú szalagfüggöny legfeljebb 35 fokos dőlésszögig és 250 cm-es karnis hosszúságig kivitelezhető elhúzható és forgatható lamellákkal. E dőlésszög vagy karnis hosszúság felett elsősorban a lamellák forgatása lehetséges, a függöny elhúzása bizonytalan.

A rendeltetésszerű használat mellett keletkező esetleges hibákat a Rollstar Kft. díjmentesen korrigálja, ha a garanciáis javítás iránti igényt a szalagfüggöny átadását követő 12 hónapon belül bejelentik.

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Termék paraméterek
Típus:Normál, feszített, különleges
Rögzítés, szerelés:Homlokzat, mennyezet
Működtetés:Kézi vagy motoros
Kezelés:Jobb oldali kezelés vagy bal oldali kezelés
Gyűjtés helye:Jobbra, balra, két szélére, középre
Szerkezet színe:Alapáron fehér, felár fizetése mellett RAL színválaszték
Lamellaszélesség:127, 90, 63 mm
Mérethatárok:Minimum: 20 cm; Maximum: 5,5 m
Gyártási határidő:kb. 2 hét
Garancia:12 hónap

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.