Tokozott

Akár 80 %-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kiváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsius fok alatt maradhat.

Tokozott - További képek.

Az UV stabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk TÖBB MINT 200 FÉLE PONYVÁT. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának. A csuklókaros napellenzőcsalád szerkezeti felépítése egyazon építőszekrény elven alapul, különbséget a karprofilok vastagságában ill. a billentőszerkezet összetettségében találunk. Tekintse meg rövid videónkat róla!

Igényesebb elvárásoknak felel meg a TOKOZOTT napellenző, amely a feltekert ponyvának nemcsak felülről, de szemből is teljes védelmet biztosít (maximális felület 18 m2, maximális szélesség 6 m, maximális karkinyúlás 3,5 m). A védőtok egymásba záródó extrudált alumínium profiljai becsukott állapotban a csuklókarokat is védik. Ennek megfelelően magasabb árkategóriát képvisel. A napellenző dőlésszöge 10-70 fok között állítható a végegységben lévő alumínium billentőeszerkezettel. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50 Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. A napellenző fémszerkezete készülhet fehér kivitelben alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyagbevonattal. Ön mekkora felületet szeretne árnyékolni?

A napellenzők nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. E probléma elkerülhető elero szél- és fényérzékelő használatával. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.